Saturday, November 15, 2014

Nő létedre? Hogy képzeled?

Ezt megkaptam több nőtársamtól az utóbbi időben. Miért vagy antifeminista? A középkorban élsz? Bla-bla-bla.

Eszembe jutott, hogy milyen romantikus regényeket olvastam tiniként. Olyanokat, melyekben a férfi FÉRFI volt, a nő pedig NŐ. A szép kisleány elment gombát szedni az erdőbe. Eltévedt. Lassan esteledni kezdett, és ő nagyon félt, hogy éjjel felfalják a farkasok. Ám titkos hódolója - aki csendben követte a leányt, mert tudta, hogy az erdő veszélyes hely - rátalált és kimentette a leányt a rengetegből. Bocsánat, de nekem ez tetszik. Sok mai feminista erre a jelenetre másképp reagálna. Azt állítanák, hogy egy nő nem téved el, vagy ha igen, akkor képes arra, hogy kitaláljon az erdőből, nem kell ehhez férfi. Ja, és az a férfi aki óvatosságból követte a lányt, az mocskos kukkoló...Nnna.

Nekem jó érzés, hogy a férfi erősebb nálam. Ez teszi izgatóvá a szememben. Én szeretem, ha egy férfi a segítségemre siet, és megpróbálom viszonozni a magam női módján. Imádok felnézni arra a férfira, akit szeretek. Én kedvelem, ha egy férfi kiáll az igazáért, akkor is ha az nem egyezik az én véleményemmel. Magyarán engem mentsen ki az erdőből a férfi, ha eltévedek!!! Ez nem jelenti, hogy hülyének tartom magam. Ez nem jelenti, hogy a férfi engem megaláz és elnyom. Ez nem jelenti, hogy üres fejjel behódolok egy kapcsolatban. Illetve behódolok....a férfi férfiasságának, ahogy a férfi behódol az én nőiességemnek. Így egészítjük ki egymást...így jön létre egy harmónikus kötelék.

A leány és megmentője boldogan éltek, míg meg nem haltak. A radikális "én mindent tudok, nem kell férfi" feminista pedig azóta is az erdőben bolyong a farkasokat hessegetve. Ugye tudunk olvasni a sorok között? :)




Akinek nem inge.... (ezt mindig hozzáteszem majd a bejegyzésekhez a béke kedvéért)

14 comments:

  1. Szia, egyetértek veled. Nem akarok a páromból papucsállatkát nevelni. Nem értem, hogy a feministák miért erőlködnek ennyire. Üdv, Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. A feminizmus a marxista hadviselés egyik hadoszlopa.
      Hruscsov elvtárs mondotta volt meg:
      "Szükségtelen az Egyesült Államokat fegyveresen megszállnunk. Belülről fogjuk Önöket elpusztítani!"

      Oszt' mán' röppentek is szélnek szárnyán lengén libbenve a kominternes- és kgb-s agitátorok a neves amerikai egyetemek katedráira, s kivirágzandának sejj be gyenyerőn '68-nak tavaszán, s virágzanak azóta is nap mint nap.

      Aztán a nagy Proletár Paradicsom összeomlott, a vörös csillagokat meg a sarlós-kalapácsos zászlókat lehúzták, de az ügynökhálózatnak a fene se nézett utána. Így most megkapjuk ugyanazt az élet- és emberiségellenes rémálmot, átcímkézve, bújtatottan, égtájilag a másik irányból.

      Most az új proletariátus, akit uszítanak:
      - nők, nemi devianciák, bevándorlók, szekták, kisebbségek
      Az új burzsoázia, akire előbbit uszítják:
      - fehér heteroszexuális férfi
      Az új Moszkva:
      - Brüsszel/Washington
      Az új foximaxi pedig:
      - szociológia tanszék

      Az eredmények pedig sokkal katasztrofálisabbak lesznek.

      Delete
    2. https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc
      https://www.youtube.com/watch?v=5gnpCqsXE8g

      Delete
    3. Csak bólogatni tudok...pedig nem vagyok kutya :P

      Delete
    4. Várj, hazudtam....az uszítás nem jó senkinek, de a kisebbségeket én akkor is a védelmembe veszem, főleg mióta megtanultam, hogy mi a fehér-hetero privilégium, ami sajnos létezik. Ez természetesen nem jelenti, hogy támogatom amikor a kisebbségek ostobaságokat csinálnak.

      Delete
    5. Kis hazudós. Nem szép dolog.

      Én nem veszem védelmembe a kisebbségeket. Van rá ezer meg egy jogvédő szervezetük, plusz a nemzetközi mainstream média és külügyi attasék.

      Hadd aggódjak már az övék helyett a saját boldogulásom miatt. A kisebbségek meg hozzánk hasonlóan lesznek szívesek eltartani magukat.

      A privilégium azt jelenti, hogy ki nem érdemelt előjog. Ehhez képest mindenki nagyvonalúan elsiklik a fehér-heteró privilégium mögött álló, asztalra letett munka és eredmények fölött. Megint ott tartunk, hogy ha valaki nem tartozik valamilyen kisebbsége, akkor nem élvezheti a saját munkája gyümölcsét, hanem kutya kötelessége azt előbbieknek beszolgáltatni.

      Delete
    6. Amit leírtál az Magyarországra sajnos igaz.

      Delete
    7. Ahogy mész egyre nyugatabbra, úgy lesz mégigazabb.

      Delete
  2. Szia Anna. Hát igen, vagyunk még páran, akik így gondolkodnak...remélem :)

    ReplyDelete
  3. Hál' Istennek vagytok.
    (egyet közületek feleségül is vettem)

    ReplyDelete
  4. Szia rézevő fia mór :) Jól tetted !

    ReplyDelete
  5. Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy engem ne egy férfi mentsen ki, hanem egy ember (nekem nen egy nemi szerep kell, én egy másik ember szeretnék aki kiegészít jó értelemben). :)

    ReplyDelete
  6. Persze, értem én, csak a radikális feministák pont azt kántálják, hogy nekik ne segítsen férfi.

    ReplyDelete
  7. Persze, értem én, csak a radikális feministák pont azt kántálják, hogy nekik ne segítsen férfi.

    ReplyDelete