Sunday, April 12, 2015

Bobby Flay házassági szerződése...

... úgy tűnik, nem ér semmit. Az USA-ban rendkívül népszerű séf beadta a válókeresetet. Felesége Stephanie March színésznő azonban nem hajlandó elfogadni azokat a feltételeket, melyekkel korábban ő maga is egyetértett.

Bobby Flay kiváló tehetség. Fantasztikus szakács, aki szórakoztató műsorokkal, és versenyek során kiérdemelte a hírnevet. Én személy szerint nagyon kedvelem. A magánéletéhez persze semmi közöm, de kiszivárgott, hogy Bobby és Stephanie hamarosan elválnak. Ilyenkor jön szokás szerint a huza-vona a vagyon, ház, és egyéb ingóságok körül. Igen ám, de Bobby és Stephanie rendelkeznek házassági szerződéssel. A szerződés kimondja, hogy Stephanie válás esetén 5 éven keresztül, havi 5 ezer dollárt kap Bobby-tól. Ezenkívül bizonyos összeg jár neki a ház után. Az asszony ügyvédei megtámadták a szerződést, azt állítva, hogy Bobby vagyona jóval magasabb, mint a szerződés létrejöttekor, és Stephanie komoly szerepet játszott Bobby népszerűségének kialakításában. Aha....Stephanie egy másodrangú színésznőcske. Az elmúlt években a TV nézők szeme láttára vált Bobby azzá, aki... a feleség szóba nem került.




A házassági szerződés sem biztonságos. Az elégedetlen, sértett, és mindenek előtt eltartásra vágyó nő nem fogadja el és nem követi az általa is aláírt feltételeket. A szomorú az, hogy - főleg ismert személyiségek esetében - a férj beadja majd a derekát annak érdekében, hogy ne alázzák szanaszét nyilvánosan. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Én azért Bobby-nak drukkolok.

UPDATE (2015.04.18.)
Stephnie egyre több pénzt követel, de Bobby visszavágott. Befagyasztotta a nő hitelkártyáit. Közben megtudtuk, hogy állítólag(!!!) Bobby két nővel is megcsalta a feleségét, ezért a nagy követelőzés. Sokaknak az a véleménye, hogy a hűtlenség nagyon valószínű, de ha a házassági szerződésben nem említették a témát, akkor Bobby egy huncut vassal sem tartozik Stephanie-nak. Nem szép a hűtlenség... de ez nem jelenti, hogy a megcsalt nejnek anyagi javak járnak.

2 comments:

  1. Kíváncsi vagyok a végeredményre, remélem tudósítesz majd róla. Ha felülírják a házassági szerződést, az utolsó szöget verik be a házasság koporsójába...

    ReplyDelete
  2. Én leginkább azon vagyok felháborodva, hogy azzal indokolják, a nőnek (is) köszönhető Bobby népszerűsége...és ez baromira nem igaz. Egyelőre egyezkednek, nem tudom, hogy publikus lesz-e a végeredmény, ha igen akkor megírom :)

    ReplyDelete