Thursday, March 19, 2015

Hóhér anyuka

Az alábbi linken látható történetben a 20 éves anyuka szimplán lefejezte a 3 hónapos lányát. Uff. Rögtön elvitték pszichológiai vizsgálatra. Talán tényleg beteg. Hozzá kell tenni, hogy sok olyan mentális betegség van, ami nem jelenti, hogy meglóghatsz az igazságszolgáltatás vádjai alól, mert betegként is pontosan tudod, hogy mi a jó és mi a rossz.. Ezt a hírt nem azért hoztam, hogy azt állítsam, minden nő gonosz. Azért hoztam, mert ha ezt egy férfi követte volna el, akkor fel sem merült volna, hogy beteg...csak perverz állat. Igen, komolyan állítom ezt, mert rengeteg a precedens. Éljen a kettős mérce...http://m.nydailynews.com/news/crime/cincinnati-mom-beheads-3-month-old-baby-daughter-report-article-1.2152053?utm_content=buffer746df&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=NYDN+Facebook

9 comments:

 1. Erről a velveten olvastam, az ilyenekből nem csinálnak nagy felhajtást mert rontaná a feminista propagandát.

  ReplyDelete
 2. Márpedig minden nő gonosz kurva. te is az vagy. És ne merj kimoderálni, mert az csak azt jelenti, hogy igazam van. Antifeministaként neked ezt tűrnöd KELL, hogy ez az én véleményem a női nemről.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha irónikus vagy akkor szar volt, ha nem, akkor ne itt fröcsögj, mert senki se kíváncsi rá.

   Delete
 3. Kedves Anonymous, elég Gerle Évás/Gumiszobás a stílusod, de az is lehet, hogy csak amolyan cukkolós típus vagy. Kár, hogy nincs pofád felvállalni a neved, az már sok lenne, igaz? Eszemben sincs kimoderálni. A kommentjeid egyedül Téged minősítenek :) Hogy mi a véleményed a női nemről, az a Te dolgod, engem nem izgat.

  ReplyDelete
 4. :D édes pofa... kár, hogy még cukkolódni sem tud rendesen, legyen az névtelen avagy névvel ellátott... mindenesetre férfi vagy nő, lényegtelen. Mint ahogy az ilyen borzalmas tetteknél is... felfoghatatlan ez.

  ReplyDelete
 5. Áh szót sem érdemel, különben sem tudja, hogy miről beszél. Osztán lehet, hogy ironizálni próbált...*khm* próbált.

  ReplyDelete
 6. Cuki, cuki, ha nincsenek érvek, jön a személyeskedés. Annyira tipikus, el sem hiszem.

  ReplyDelete
 7. Nincsenek érvek? A kommented ostoba fröcsögés volt, amire válaszoltam. Ennyi a történet. Személyeskedés? Ki kurvázott le kit? Na ugye .)

  ReplyDelete
 8. Érvek arra, hogy... mire is? "Te is gonosz kurva vagy" - no kérem, fogalomzavar, zagyvaság, erőltetettség, stilisztikai mélyrepülés... ez a jéghegy csúcsa. Előre skatulyáz, magából kiindulva azt gondolja, minden blogger élből moderál. Kiscicc, nyoma marad ennek, ne aggódj, égj csak, még névtelenül is tud ám égni az a kaszárnya :D

  ReplyDelete