Saturday, August 20, 2016

Pedofília

Jó régen nem írtam, de most találtam egy "jó" témát. Éppen egy dokumentumfilmet nézek a pedofilokról (akiknek egy nagy része nem követ el semmilyen bűncselekményt annak ellenére, hogy gyermekekhez vagy kiskorúakhoz vonzódnak). Hát persze, hogy megint a férfiakra koncentrálnak. A férfiak szexuálisan bántalmaznak kislányokat és kisfiúkat. Szomorú, tényleg.

Ám mi a helyzet a nőkkel? Viszonylag ritka, hogy nők 4-7 éves fiúkat, lányokat bántalmaznak, de az nagyon is gyakori, hogy nőnemű tanárok vagy akár anyák szexuális viszonyt kezdenek tinédzser korú fiúkkal. Ja, az nem baj??? Egy tinédzser korú embernek az agya és identitása gyakran nem elég fejlett, hogy ezt a fajta tapasztalatot feldolgozza (Broderick & Blewitt, 2010). Halljuk az ilyen eseteket a hírekben, de nagyban sz*rik rá mindenki. Csak példának okáért, Charles Manson kedves leány követője Susan Atkins orálisan bántalmazta a 10 hónapos fiát. Mi a halál folyik itt??? Óh tudom...feminácizmus...nem vagyok meglepve....

Természetesen ez a téma nem jelenik meg a tudományos kutatásokban. Már megint mindenért a férfi a hibás. Nem felejtettem el (sajnos nem emlékszem a magyar nő nevére) annak a "szakértő pszichológusnak" a véleményét, aki szerint egy fiatal fiú szexuális kapcsolata egy felnőtt nővel a javára szolgál....gratulálok, üllj le, egyes.

Broderick, P. C., & Blewitt, P. (2010). The life span: Human development for helping professionals (3rd ed.). Upper Saddle River, NJ: Pearson Education.


4 comments:

  1. Szerintem kérdezd meg a férfiakat, miért mondják arra a férfira, akit megerőszakol egy nő, hogy lúzer, hogy szívesen lettek volna a helyébe, stb......... Komolyan.
    Én kifejtettem mikor legutóbb volt hír ilyesmiről, hogy egy tanárnő a 13 éves kissráccal kavart. Leírtam,, hogy pedofil és undorító. 4 srác is leírta, mekkora elmebeteg vagyok, hiszen a kissrác is akarta és örültek volna egy ilyen tapasztalatnak ők is.
    Mondjuk ebben hol a feminizmus nem tudom. Sehol leginkább.

    ReplyDelete
  2. Szóval hol van ebben a feminizmus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A feminizmus ott van benne, hogy a társadalom elnézi, ha fiúkkal szemben történik nemi erőszak, míg ha lányokkal történik hasonló, akkor nem. Egy 13 éves lány is akarhatja a szexet a tanárával ugyanúgy, ahogy egy 13 éves fiú is. De ettől még mindkét esetben ugyanúgy pedofíliáról beszélünk.

      A gond (és a feminizmus) ott van, hogy ha fiúval szemben történik, akkor a fiú fogja be a pofáját és tűrjön, mert 'úgyis akarta'. Ellenben a lányt meg védjük meg a gonosz férfitól, és fel sem merül, hogy akarta volna.

      Egyébként meg nekem ne jöjjön senki azzal, hogy a 6-8-10 éves kis srácok szexelni akarnak a tanárukkal, nevelőjükkel. Amikor 12-13 éves voltam, volt egy igen dögös tanárnőnk. De még így is jó, ha a fiúk negyede gondolt a vele való szexre. A többiek mereven elzárkóztak ettől a gondolattól. Szóval ócska duma, hogy a kiskorú fiúk erről álmodoznak. Még a kiskamaszok sem, nem hogy a 4-6-8-10 évesek!

      Az meg, hogy a megerőszakoló nő mindig dögös lenne, akivel olyan jó dolog a szex, az is óriási kamu nőmosdatás. Meg lehet nézni az Amerikában történt eseteknél az elkövetőket (ott van róluk fénykép is). Bizony döntő részük korántsem az a dögös csaj. A 25 legdögösebbnek választott, gyerekeket erőszakoló nők közül jó, ha 10-15-re mondanám azt, hogy számomra (felnőtt férfi számára) vállalható lenne. És ezek a legdögösebbek! Milyen a többi, ha már a legdögösebbek felével sem feküdne le egy felnőtt férfi? Vajon egy 10-12 éves kis srác mennyire tarthatja vonzónak? Semennyire!

      És vajon egy 9 éves fiúnak milyen lehet, amikor a 60 éves nagymama korú nő megerőszakolja? Akarta talán? Hát véletlenül sem! Vagy a 12 éves kislánynak milyen az, mikor a tanárnőjével kell szexuális kapcsolatba lépnie? (Csak mert a női elkövetők az esetek közel felében bizony lányokkal csinálják!) Vajon akarta? Francokat!

      Ez a kettős mérce, ami már megint mosdatja a nőket és sározza a férfiakat, bizony a feminizmus terméke. Szóval a cikkíró bizony okos dolgot feszeget. Ennyit erről.

      /zombigyilkos/

      Delete
  3. Azért mert a modern feminizmus bibliájának szerzője a gender ideológia alapítójaként számon tartott Simone de Beauvoir -olyan szinten volt pedofil hogy nyíltan küzdött a beleegyezési korhatár eltörléséért!
    Ja és kislányokat molesztált (hivatalosan persze csak efebofil volt, de ha csak ennyi lett volna akkor nem a teljes korhatár eltörlés lett volna a cél).
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Simone_de_Beauvoir

    Ennek az abnormális őrültnek a szexualitáshoz való hozzállása alapozta meg a genderőrületet, teljesen ellentmondva a tudományos tényeknek (biológia stb.) persze.

    ReplyDelete