Friday, May 8, 2015

Továbbra is Bobby

Nem azért, mert egy darab ügyön akarok évezredekig lovagolni, hanem mert tanulságos és érdekes. Az utóbbi hetekben több részlet is napvilágot látott.
Bobby és Stephanie 10 éve házasodtak össze. Sokszor voltak problémáik, de családtagok, üzlettársak és barátok szerint Bobby volt az, aki többször meg akarta menteni a házasságukat. Egy alkalommal például nyilvánosság előtt letérdelt, imádkozott, és könyörgött Stephanie-nak, hogy ne adják fel. Egyébként Bobby volt az, aki beadta a válópert, és a bírósághoz fordult azzal, hogy tartassák be Stephanie-val a házassági szerződésben lévő megegyezéseket. A megegyezésekről az alábbi cikkben írtam. 

Nézzük Stephanie oldalát. Újabban azt állítja, hogy Bobby-nak 3 éve viszonya volt az egyik fiatal alkalmazottjával. Emellett beszámolt arról, hogy Bobby hányszor hagyta magára pl házassági évfordulókon. Barátnője szerint Stephanie teljesen kiborult, pláne mikor Bobby letiltotta a hitelkártyáit. Stephanie azt mondta, alapvető háztartási cikkeket akart csak venni.

No akkor nézzük a másik oldalt. Bobby üzleti partnere közölte, ha lett volna viszony a férfi és az alkalmazottja között, arról tudott volna, ugyanis az ilyen kapcsolat nem etikus és nem engedélyezett. Nyilván ez nem jelent semmit, bár a férfi azt is hozzátette, hogy kizártnak tartja, hogy egy 3 éves kapcsolat ilyen szinten titokban maradjon. Legyünk szkeptikusak, ahogy eddig is. Tegyük fel, hogy Bobby-nak valóban volt viszonya. Most már bizonyos, hogy a házassági szerződésükben nem szerepel a hűtlenség esete, tehár Stephanie jogtalanul követel több pénzt. A hitelkártyák azért lettek letiltva, mert a szerződés szerint Bobby 5000 dollárt fizet a nőnek havonta, ám amellé nem jár extra hitelkártya, amit a férfi fizet. Az is érdekes, hogy ha Bobby a szemét, hűtlen férj, akkor miért ő kezdeményezte a válást. Épeszű ember nem tesz ilyet, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy hatalmas vagyona miatt a feleség bele fog kötni az eredeti szerződésbe. Míg Bobby mindenki szerint láthatóan ki van borulva, addig Stephanie vígan vesz részt különböző gálákon.Ez az egész tulajdonképpen egy dolog miatt érdekes: A sajtó és a nyilvánosság először automatikusan Stephanie mellé állt. Csak akkor kezdtek el "gondolkozni", amikor a részletek is kiderültek. Vajon miért? Mert kizárólag a szegény nő lehet az áldozat? Ismerős?

No comments:

Post a Comment